Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční fotosoutěž s BeBe Dobré ráno

4. 1. 2008

Pravidla fotosoutěže


Termín Vánoční fotosoutěže s BeBe Dobré ráno


Základní kolo

1.12. 2007 – 15.1. 2008


Finále
16.1. 2008 – 3.2. 2008


Vyhodnocení a zveřejnění výsledků
4.2. 2008


Výhry Vánoční fotosoutěže s BeBe Dobré ráno

Víkendový wellness pobyt Fit for job

1. cena

Víkendový wellness pobyt "Fit for job" ve čtyřhvězdičkovém hotelu v Karlových Varech pro dvě osoby v hodnotě 9.000,- Kč


2. - 3. cena

Snídaňová sada luxusní keramiky značky LUIS v hodnotě 3.000,- Kč


4. - 20. cena

Měsíční zásoba sušenek BeBe Dobré ráno

Pravidla Vánoční fotosoutěže s BeBe Dobré ráno

Fotografie zařazené do Vánoční fotosoutěže s BeBe Dobré ráno musí SPLŇOVAT VÁNOČNÍ TÉMATIKU, tzn. motiv se musí týkat vánoc a vánočního veselí, radovánek ve sněhu, vánočních příprav, rozbalování dárků, stavění sněhuláka, zdobení stromečků apod.

V základním kole hodnotí návštěvníci a registrovaní uživatelé fotografie s vánoční tématikou a přidělují jim podle oblíbenosti 1-10 hvězdiček (1 hvězdička – foto se nelíbí, 10 hvězdiček – foto se velmi líbí).

Neregistrovaní uživatelé mohou pro jednu fotografii hlasovat maximálně 7x, vždy jen 1x za týden, registrovaní uživatelé mohou pro jednu fotografii hlasovat maximálně 7x, vždy jen 1x za týden. Počet fotografií, pro které lze hlasovat, není omezen.

Hodnota hlasu registrovaného uživatele má dvojnásobnou hodnotu oproti hlasu neregistrovaného uživatele. Registrovat se lze ZDE.

Ze základního kola Vánoční fotosoutěže s BeBe Dobré ráno postoupí do finále 100 nejlepších fotografií, které budou mít nejvyšší počet hvězdiček při nejvíce hodnoceních (vždy jen jedna fotografie od jednoho uživatele)

Ve finále začíná hodnocení vybraných 100 fotografií od nuly, hlasovat mohou pouze přihlášení uživatelé, každý maximálně 3x pro každou fotografii, vždy jen 1x za týden. Vyhrávají fotografie, které mají nejlepší známku při nejvíce hodnoceních.


Účast ve Vánoční fotosoutěži s BeBe Dobré ráno

 

Zúčastnit Vánoční fotosoutěže se může každý registrovaný uživatel, který se přihlásí na stránky www.chytrazena.cz, vloží fotografie, založí fotoalbum a následně zaškrtnutím vybere maximálně 5 soutěžních fotografií s vánoční tématikou, které budou zařazeny do Vánoční fotosoutěže pod unikátními soutěžními čísly. Zároveň musí splnit Podmínky pro účast ve Fotosoutěži.


Zde je nápověda, jak přihlásit fotografie do Fotosoutěže.


Podmínky pro účast ve Vánoční fotosoutěži s BeBe Dobré ráno

Do Vánoční fotosoutěže se může přihlásit každý registrovaný uživatel portálu www.chytrazena.cz, který je občanem České a Slovenské republiky.

Fotografie (max. 5 ks a pouze s vánoční tématikou) přihlásí do Vánoční fotosoutěže tak, že ve Fotoalbu zobrazí fotografii, kterou chce přihlásit a klikne na odkaz Přilásit do Fotosouěže. Systém těmto fotografiím vygeneruje unikátní soutěžní číslo, pod kterým budou ve Vánoční fotosoutěži evidovány.

Velikost každé fotografie nesmí přesáhnout 3 MB a nesmí být menší než 100 kB.

Vložení fotografie do Vánoční fotosoutěže podléhá schválení administrátorem portálu www.chytrazena.cz.

Vánoční fotosoutěže s BeBe Dobré ráno se nesmí zúčatnit fotografie, které obsahují reklamní sdělení, pornografii, neetický obsah, vulgaritu, násilí, rasovou nesnášenlivost apod. a dále fotografie, které nesplňují podmínku vánočního tématu. Portál www.chytrazena.cz si vyhrazuje právo takovouto fotografii vyřadit kdykoli v průběhu konání Vánoční fotosoutěže, případně ji nezařadit do finále nebo nepřiznat výhru, přestože by počtem bodů podmínky pro postup do finále či na výhru dosahovala.

Účastník Vánoční fotosoutěže s BeBe Dobré ráno musí být majitelem fotografie, případně mít souhlas majitele (majitel = vlastník autorských práv) se zveřejněním fotografie na portálu www.chytrazena.cz.

Fotografie musí obsahovat název, kategorii, popisek a klíčová slova, která fotografii charakterizují a podle kterých bude ve Vánoční fotosoutěži lépe vyhledatelná.

Bude-li během Vánoční fotosoutěže s BeBe Dobré ráno zjištěn pokus o podvod při hlasování, či jiné násilné ovlivňování nebo manipulace výsledků, bude autor automaticky z Vánoční fotosoutěže vyřazen.

Všeobecné podmínky Vánoční fotosoutěže s BeBe Dobré ráno

Organizátorem Vánoční fotosoutěže s BeBe Dobré ráno je internetový portál www.chytrazena.cz, partnerem Vánoční fotosoutěže s BeBe Dobré ráno je společnost OPAVIA-LU, a.s., realizátorem je reklamní agentura TOP media.

Vánoční fotosoutěže s BeBe Dobré ráno se nemohou zúčastnit zaměstnanci organizátora, všechny agentury spolupracující s organizátorem na této Vánoční fotosoutěži s BeBe Dobré ráno, partner Vánoční fotosoutěže s BeBe Dobré ráno a jejich rodinní příslušníci.

Výhry budou výhercům předány do 30 dnů od vyhlášení výsledků. Výhru nelze převést na jinou osobu a na výhry ze soutěže neexistuje právní nárok.

V případě získání výhry osobou, která v době předávání výhry nedosáhla věku 18-ti let, může organizátor požádat o přítomnost zákonných zástupců při předání výhry, případně o vyjádření jejich souhlasu s převzetím výhry nezletilou osobou.

Organizátor Vánoční fotosoutěže s BeBe Dobré ráno si vyhrazuje právo kdykoli v průběhu trvání Vánoční fotosoutěže pozměnit pravidla, Vánoční fotosoutěž prodloužit, zkrátit, pozastavit či úplně zrušit bez udání důvodu. Dále si organizátor vyhrazuje právo jakoukoliv fotografii do Vánoční fotosoutěže nezařadit bez udání důvodu.

Seznam výherců bude zveřejněn na www.chytrazena.cz.

Hlasování je technicky omezeno tak, aby nebylo možno výsledky hlasování zmanipulovat.

Účastí ve Vánoční fotosoutěži s BeBe Dobré ráno a vyplněním registrace vyjadřuje účastník souhlas s pravidly a podmínkami Vánoční fotosoutěže.